Početna Off 92 pregleda

Propadaju u skladištu: Na prodaju 18 potpuno novih Porschea GT3

1
Vidi galeriju 1/5
Propadaju u skladištu: Na prodaju 18 potpuno novih Porschea GT3 Propadaju u skladištu: Na prodaju 18 potpuno novih Porschea GT3 Propadaju u skladištu: Na prodaju 18 potpuno novih Porschea GT3 Propadaju u skladištu: Na prodaju 18 potpuno novih Porschea GT3 Propadaju u skladištu: Na prodaju 18 potpuno novih Porschea GT3

Svi su bijeli i u savršenom stanju, s nula kilometara na satu, a bogati Nizozemac naručio ih je za trkaću stazu koja nikada nije izgrađena.

Bilo bi lijepo postati vlasnikom flote osamnaest identičnih Porschea 911 GT3, koji nijednom otkad su proizvedeni 2015. godine, nisu voženi. Svaki je opremljen paketom Club Sport koji uključuje zaštitni kavez, sigurnosni pojas u šest točaka, crna sportska sjedala, eksterni spremnik goriva i pripremu za glavni prekidač prekida struje.

1 | Author: Marktplaats foto: Marktplaats

Ovi automobili tako su opremljeni jer je izvjesni bogati Nizozemac naručio flotu GT3 sportaša kako bi ih koristio na trkaćoj stazi, no ona nikada nije izgrađena. Opremljeni su atmosferskim šestcilindričnim bokser-motorom sa 476 KS, mjenjačem PDK i pogonom na stražnje kotače. Ova ponuda se početkom prosinca prošle godine pojavila na nizozemskoj stranici Marktplaats. Cijena jednoga Porschea 911 GT3 je 134,500 eura, a cijela flota može biti vaša za 2,4 milijuna eura.

1 | Author: Marktplaats foto: Marktplaats

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.