Početna Off 783 pregleda

Automobil na pedale rješenje je za poskupljenje goriva

Auto na pedale
Vidi galeriju 1/6
Rješenje za poskupljenje goriva: Pravi automobil na pedale Rješenje za poskupljenje goriva: Pravi automobil na pedale Rješenje za poskupljenje goriva: Pravi automobil na pedale Rješenje za poskupljenje goriva: Pravi automobil na pedale Rješenje za poskupljenje goriva: Pravi automobil na pedale Rješenje za poskupljenje goriva: Pravi automobil na pedale

Ovih je dana aktualna tema poskupljenje goriva, koje bi se moglo desiti u Lijepoj Našoj. Davno je probijena psihološka granica od deset kuna po litri, pa smo sada očito spremni za nove izazove. Idemo na petnaest, pa i na dvadeset, ako treba

URADI SAM Peugeot 406 Coupe preradio u Ferrari 550 Maranello

Iako je Rusija godinama iza nas, ondje je još uvijek dobro i nema krize, a ni nepotrebnih državnih nameta, a gorivo je upola jeftinije nego u nas. No najbitinije je što ima kreativaca koji vide priliku za biznis izvan granica 'majke Rusije'. Ovakve automobile izvozit će na naše tržište, a osim što su superekonomični, ekološki su prihvatljivi, pa možete od države zatražiti i poticaje.

Naravno, cijeli ovaj tekst napisan je s dozom sarkazma, jer je riječ o domišljatome ruskom mehaničaru koji nas je već zabavljao Ladom s drvenim klipovima i gumama punjenim betonom.

Auto na pedale | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.