Početna Off 188 pregleda

Što li testiraju: Je li ovo nova generacija S klase?

1
Vidi galeriju 1/6
Što li testiraju: Je li ovo nova generacija S klase? Što li testiraju: Je li ovo nova generacija S klase? Što li testiraju: Je li ovo nova generacija S klase? Što li testiraju: Je li ovo nova generacija S klase? Što li testiraju: Je li ovo nova generacija S klase? Što li testiraju: Je li ovo nova generacija S klase?

Misteriozni Mercedes S klase sa proširenjem na blatobranima mogao bi biti nova generacija luksuzne limuzine

Nedavno smo pisali o sličnom automobilu, no ovo je opet nešto novo. Automobil je viđen u Njemačkoj u društvu još tri testna Mercedesa na prikolici kamiona. Misteriozni Mercedes izgleda identičan aktualnoj generaciji W222 S500, no sa dodatnim proširenjima blatobrana. Jedan od mogućih scenarija je da pred nama stoji S klasa u ranoj fazi razvoja, koja bi po nekoj logici trebala doći na red krajem desetljeća, a prema viđenim modifikacijama da se zaključiti kako će vjerojatno imati širi trag kotača.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Na sva četiri automobila vidljiv je i malo veći razmak između kotača i blatobrana, što daje naslutiti kako Mercedes testira i sustav ovjesa. Ovaj špijunski video pojavio se samo nekoliko mjeseci nakon što je aktualna S klasa dobila blago osvježenje, a pokazuje kako se Mercedesovi inženjeri ne odmaraju. Uvijek ima mjesta za napredak u autoindustriji, čak i kada je riječ o jednom od tehnološki najnaprednijih modela koji možete kupiti. Nova S klasa izaći će tek za koju godinu, no čini se kako se već marljivo radi na W223. Postoje špekulacije kako će ova limuzina usvojiti dizajn kupea, po uzoru na SEC, no to još nije službeno potvrđeno.

1 | Author: YouTube foto: YouTube 1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.