Početna Off 3781 pregleda

Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik?

1
Vidi galeriju 1/4
Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik? Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik? Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik? Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik?

Postoje ljudi koji se nazivaju youtuberima i vlogerima i spremni su učiniti najbizarnije eksperimente samo za pokoji klik i malo eksponiranja u virtualnom svijetu

Jedan od njih je već dobro nam poznati momak s virtualnim nadimkom TechRax. O njegovim smo pokušajima već pisali, a najzanimljivije nam je bilo kada je umjesto goriva za pogon svog auta u nj natočio Coca-Colu. Odlučio je u ovome videu u spremnik goriva uliti tekući dušik, a 'nesretni' BMW Z3 poslužio mu je kao pokusni kunić.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Očito je kako je Z3 vidio i bolje dane, neki dijelovi i nedostaju, stoga je ovaj automobil vidno poslužio kao "donator organa", no još je u voznome stanju.

BMW X6 VIDEO U jednoj minuti ukrao BMW X6 pa snimku objavio na YouTubeu

U trenutku ulijevanja tekućega dušika u spremniku je vjerojatno bilo i dosta benzina, što govori o tome kako je TechRax s godinama naučio nešto iz svojih propalih pokusa. Možda je baš to razlog što je sad uspješno vozio puno duže nego s Coca-Colom.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

 

 

Pogledajte naš test luksuzne Toyote Camry:

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.