Početna Off 21 pregleda

Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik?

1
Vidi galeriju 1/3
Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik? Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik? Što se desi kad u auto umjesto benzina ulijete tekući dušik?

Postoje ljudi koji sebe nazivaju youtuberima i vlogerima i spremni su učiniti najbizarnije eksperimente samo za pokoji klik i malo eksponiranosti u virtualnom svijetu.

Jedan od njih je već dobro nam poznati momak s virtualnim nadimkom TechRax.
O njegovu smo nedavnom pokušaju da umjesto goriva za pogon svog automobila koristi Coca-Colu već pisali. Ovaj put je odlučio u spremnik goriva uliti tekući dušik, a nesretni BMW Z3 poslužio mu je kao pokusni kunić.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Očito je kako je Z3 vidio i bolje dane, neki dijelovi i nedostaju, stoga je ovaj automobil vidno poslužio kao "donator organa", no još je u voznome stanju. U trenutku ulijevanja tekućega dušika u spremniku je vjerojatno bilo i dosta benzina, što govori o tome kako je TechRax očito naučio nešto iz svoga prethodnog pokusa, kada je u gotovo prazan rezervoar BMW-a E46 ulio dvije litre Coca-Cole pa vrlo brzo neslavno završio svoju vožnju. Kako se proveo s tekućim dušikom, pogledajte u videu. 

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.