Početna Off 14 pregleda

Top 5 ludih video vratolomija na motociklima

KASKADERI
Vidi galeriju 1/3
Top 5 ludih video vratolomija na motociklima Top 5 ludih video vratolomija na motociklima Top 5 ludih video vratolomija na motociklima

Ovi vozači svojim motociklima izvode zaista nevjerojatne poteze. Neki su jednostavno ovisnici o adrenalinu, a moramo im priznati i talent kojim raspolažu

Prije nego što bilo što kažemo nešto o ovim ludorijama na motociklu, moramo naglasiti: Ne pokušavajte ovo kod kuće! Imati brz i snažan sportski motocikl znači da možete izvoditi sve moguće vratolomije koje pumpaju adrenalin vašim tijelom i tako ostavljate mnoge gledatelje zapanjene. U današnjim videima vidjet ćete sve moguće vratolomije poput skakanja, burnouta, vožnje na jednom kotaču ili mnogih drugih trikova koje možete samo zamisliti. Ovo što ćete vidjeti, ne biste očekivali napraviti na motociklu ni u najluđim snovima. Čovjek u sljedećem videu je očito profesionalni kaskader, podiže utege dok se Hondom CBR vozi na jednom kotaču.

Osim toga, donosimo vam još nekolicinu videa koje će mnogima dati razne ideje, ali još jednom napominjemo, ne radite ovo bez nadzora profesionalaca.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.