Početna Off 2580 pregleda

U eksploziji teško oštećena najveća američka kolekcija Porschea

U eksploziji teško oštećena najveća američka kolekcija Porschea
FOTO: Auto Start

Još uvijek nije poznato koliki je dio kolekcije uništen, ali s obzirom na to da je više od pola krova skladišta urušeno, vjerujemo kako je kolekcija poprilično oštećena

U jučerašnjoj velikoj plinskoj eksploziji u Sjevernoj Karolini, u Americi, jedna osoba je poginula, 12 je ozlijeđenih a šteta ne jerojatna. Iako je policija već počela evakuirati ljude iz zgrade zbog curenja plina, nažalost nije uspjela spriječiti katastrofu. 

VIDEO Sustigao delinkventa na motociklu i 'zabio ga' u parkirani auto

Eksplozija je bila toliko jaka da je oštetila i veliko skladište pokraj te stare zgrade, a upravo u njoj se nalazila Ingram kolekcija Porschea, koja je ujedno bila najveća kolekcija te stuttgartske marke u Americi, s 80 najrjeđih i najskupljih modela iz Porscheove povijesti, a i sam proizvođač ju je opisao kao 'pregled povijesnih automobila, koji jednostavno oduzima dah'.

U eksploziji teško oštećena najveća američka kolekcija Porschea | Author: Twitter foto: Twitter

Još uvijek se ne zna koliki je dio kolekcije uništen, ali s obzirom na to da je više od pola krova skladišta urušeno, vjerujemo kako je poprilično oštećena, ako ne i uništena. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.