Početna Off 103 pregleda

Video: Kauboj na konju lasom hvatao bika na autocesti

FOTO: Twitter

"Na kraju, nakon mnogo budalaština, stvorenje je uhvaćeno i uklonjeno s autoceste Policajci su ponovno otvorili autocestu i stvari su se brzo vratile u normalu"

Urnebesna snimka pojavila se na društvenim mrežama prošlog vikenda i u međuvremenu "postala viralna". Na njoj je prikazano nešto što se definitivno ne viđa svaki dan: kauboj na konju koji na prometnoj autocesti hvata bika lasom usred bijelog dana. 

Sve se dogodilo prošlog vikenda u Michiganu, a vozači koji su se u tom trenutku zatekli na autocesti mogli su u čudu promatrati kako bik imena Lester, koji je težak više od pola tone, bježi od kauboja koji ga je pokušavao uhvatiti lasom. Bik Lester očito je pravi majstor za bijeg u slobodu. Naime, već nekoliko puta bježao je s rančeva i ustanova za zbrinjavanje životinja, a zadnji bijeg trajao je čak šest tjedana. 

Na snimci koja je snimana iz unutrašnjosti vidi se kako je izgledao lov na odbjeglog bika. Osim kauboja na konju u potjeri je sudjelovala i policija s automobilima i četverociklima. Otprilike na polovici snimke Lester se odlučuje pobjeći na autocestu, a kauboj juri za njim na konju. Kako bi se spriječila tragedija policijski automobil u tom trenutku blokira autocestu, a potjera se nastavlja. Kauboj dostiže bika i hvata ga lasom, no potjera nije gotova jer Lester pokušava pobjeći preskačući ogradu koja dijeli kolnike autoceste dok iz suprotnog smjera velikom brzinom nailaze vozila. Tu video završava, no policija je objavila da je bik ubrzo nakon toga uhvaćen živ i zdrav te da pritom nitko nije ozlijeđen. 

"Na kraju, nakon mnogo budalaština, stvorenje je uhvaćeno i uklonjeno s autoceste Policajci su ponovno otvorili autocestu i stvari su se brzo vratile u normalu. Govedo nije optuženo i vratilo se na pašnjak s pričom koju će ispričati svoj ostaloj stoci”, stoji u objavi policije na Twitteru. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.