Početna Off 5239 pregleda

VIDEO: Nakon svađanja, motociklist umalo poginuo!

Autom nasrnuo na motociklista
Vidi galeriju 1/3
VIDEO: Nakon svađanja za vožnje, motociklist umalo poginuo! VIDEO: Nakon svađanja za vožnje, motociklist umalo poginuo! VIDEO: Nakon svađanja za vožnje, motociklist umalo poginuo!

Svađa u prometu, nažalost, naša je svakodnevica, a kada se jedan od sudionika odluči na fizičko obračunavanje, cesta u trenutku postaje pravo 'borilište'.

Prijevoz zatvorenika KRIMINAL VIDEO: Bježao je iz policijskog vozila, nakon čega je uslijedio šok!

Bizarni incident ovaj put dolazi iz savezne države Floride, gdje je nesmotreni vozač Mazde 3 odlučio promijeniti prometnu traku, a da se pritome nije uvjerio da nema opasnosti za druge sudionike u prometu. Tim je činom ugrozio nadolazećega motorista, nakon čega je ovaj krenuo u verbalni sukob. Incident je eskalirao do te mjere da je vozač motora počeo šakama nabijati po automobilu, pa je ljutiti vozač Mazde uzvratio nevjerojatno naglim skretanjem udesno, čime je doslovno pomeo motociklista s ceste.

Autom nasrnuo na motociklistu | Author: YouTube foto: YouTube

Vozač koji je cijeli događaj zabilježio zastao je u pomoć motoristu koji je, srećom, prošao samo s lakšim ozljedama. Vozač Mazde ubrzo je pronađen, pa se očekuje kako će protiv njega biti podignuta kaznena prijava.

Autom nasrnuo na motociklista | Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.