Početna Off 323 pregleda

Video: Parkirao BMW na plaži, odnijela ga plima

FOTO: St Agnes Coastguard/Facebook

U spašavanje onog što je ostalo automobila na kraju se morala uključiti i obalna straža

Plima i oseka mogu biti vrlo nezgodna stvar, kako je otkrio jedan vlasnik BMW-a serije 4 Cabrio nakon što je svoj auto parkirao na na plaži u Velikoj Britaniji prošlog vikenda. U spašavanje onog što je ostalo automobila na kraju se morala uključiti i obalna straža. 

Tim obalne straže za potragu i spašavanje iz mjesta St Agnes na jugu Engleske objavio je da su pozvani na mjesto događaja u 8:30 ujutro i pratio situaciju do kraja izvlačenja automobila koje je potrajalo skoro dva sata. Sve ne bi bila tolika vijest obalna straža nije objavila video i fotografije incidenta. 

Author: St Agnes Coastguard/Facebook foto: St Agnes Coastguard/Facebook

Iako je BMW bio potopljen samo do vrha kotača, pokušaj spašavanja je bez sumnje bio vrlo kompliciran. Fotografije koje je podijelila obalna straža St Agnes pokazuju valove kako udaraju o krov automobila, što sugerira da je voda ušla u kabinu automobila kroz otvorene prozore.

U objavi na Facebooku, obalna straža je napisala "ne možete tamo parkirati, gospodine!". Na snimkama nakon incidenta vidi se kako morska voda curi iz automobila, pa je jasno da su izgledi za njegovo spašavanje prilično mali. 

Neki komentatori na društvenim mrežama ljutili su se na vozača ovog BMW-a jer je potratio vrijeme i resurse obalne straže. Neki su predlagali da se vlasniku pošalje račun za spašavanje. Druge je incident jednostavno zabavio. Jedan je komentator napisao: "Koliko daleko će neki ljudi ići da izbjegnu naknadu za parkiranje od 3 funte!" Drugi je jednostavno napisao: "nije ljeto u Cornwallu dok..."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.