Početna Off 2434 pregleda

VIDEO: Pravili se važni, a sada će kući pješice

Nesreća na Nurburgringu
Vidi galeriju 1/4
VIDEO: Pravili se važni, a sada će kući pješke VIDEO: Pravili se važni, a sada će kući pješke VIDEO: Pravili se važni, a sada će kući pješke VIDEO: Pravili se važni, a sada će kući pješke

Zeleni pakao velika je atrakcija za sve ljubitelje adrenalina, no ponekad možda treba stati na loptu kako se ovakve situacije ne bi događale.

Vozač ovoga Golfa kao i 'pilot' malenoga Punta dugo će pamtiti ovaj susret na već notornom zavoju jedne od najpoznatijih vozačkih staza. Njih su se dvojica, u želji da pokažu tko je veći 'frajer', previše zaigrali te su oba izgubili nadzor nad svojim vozilima. Nesreća na Nurburgringu | Author: YouTube foto: YouTube

Golf je pod punim gasom iz nepoznatoga razloga produžio u zaštitnu ogradu, a Punto je uspio zakočiti i koliko-toliko spriječiti kontakt s ogradom. Srećom, teže su ozljede izbjegnute, a oštećeni automobili uklonjeni, standardno, u najkraćemu roku.

Nesreća na Nurburgringu | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.