Početna Off 2859 pregleda

VIDEO: Ostavio auto nasred ceste i uzrokovao stravičan kaos

Nesreća
Vidi galeriju 1/5
VIDEO: Šokantni prizori s autoceste u Kaliforniji VIDEO: Šokantni prizori s autoceste u Kaliforniji VIDEO: Šokantni prizori s autoceste u Kaliforniji VIDEO: Šokantni prizori s autoceste u Kaliforniji VIDEO: Šokantni prizori s autoceste u Kaliforniji

Izuzetno je opasno ostaviti neoznačeno vozilo u kvaru na autocesti, a nezamislivo je isto takvo vozilo ostaviti nasred autoceste....

Incident na autocesti u Kaliforniji ukazuje na to koliko je bitno što prije označiti automobil u kvaru i maknuti ga kako bi i ostali vozači bili upozoreni na to što se što se događa ispred njih. No razočarava činjenica kako se nitko nije zaustavio kako bi pomogao nesretnom vozaču u nevolji, štoviše u jednome trenutku policijsko je vozilo naišlo na oštećeni automobil i nije se zaustavilo pomoći, a ni osigurati mjesto nezgode.

Nesreća | Author: YouTube foto: YouTube

Razbijeni R8 NEPROMIŠLJENO VIDEO: Pravio se važan Audijem R8 pa dobio što je zaslužio

Sve je to u konačnici rezultiralo apsolutnim 'kršem' na slabo osvijetljenoj autocesti. Uz poneke odlične reakcije vozača dogodilo se i nekoliko prometnih nezgoda u kojima je bilo i lakše ozlijeđenih sudionika..

Nesreća | Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.