Početna Off 115 pregleda

VIDEO: Udario ga jureći autobus, a on se digao i otišao na pivo da se opusti

1
Vidi galeriju 1/4
VIDEO: Udario ga jureći autobus, a on se digao i otišao na pivo da se opusti VIDEO: Udario ga jureći autobus, a on se digao i otišao na pivo da se opusti VIDEO: Udario ga jureći autobus, a on se digao i otišao na pivo da se opusti VIDEO: Udario ga jureći autobus, a on se digao i otišao na pivo da se opusti

Nevjerojatna snimka prikazuje trenutak kada jureći autobus svom silinom udara pješaka koji, odmah poslije nesreće, sasvim ležerno ustaje i odlazi u kafić...

Mjesto ove neobične nesreće je Reading u Velikoj Britaniji. Na Simona Smitha s leđa je naletio jureći autobus bez kontrole, te ga udario i bacio niza nogostup. Iako je snimka zaista šokantna, 53-godišnji Smith nije ozbiljnije ozlijeđen, pa je nakon pada normalno ustao i ušetao u lokalni 'pub'. 

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Suvlasnik 'puba' izjavio je da je Simon bio prekriven samo manjim ogrebotinama i modricama te odveden na medicinsku provjeru. "Nakon izlaska iz bolnice, Simon se vratio u kafić i popio pivo da se opusti" - rekao je suvlasnik Daniel Freifeld.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.