Početna Off 81 pregleda

Vjeverice demolirale Golf i od njega napravile skladište za žirove

1
Vidi galeriju 1/4
Vjeverice demolirale Golf i od njega napravile skladište za žirove Vjeverice demolirale Golf i od njega napravile skladište za žirove Vjeverice demolirale Golf i od njega napravile skladište za žirove Vjeverice demolirale Golf i od njega napravile skladište za žirove

Za godišnjeg odmora i nešto više od mjesec dana putovanja po Aziji dvadesetpetogodišnji Andrew Wilkins svoj je automobil ostavio parkiran kod kuće ni ne slutivši što ga čeka po povratku...

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Kada je bezbrižno sjeo u svojega Golfa i posegnuo u pretinac za rukavice, malo je reći da se iznenadio jer ga je zatekao prepunog žirova, a zatim je shvatio i da mjenjač ne radi kako treba.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Prilikom posjeta servisu, nakon što je mehaničar letimično pogledao ispod poklopca motora, oko automobila se skupilo i ostalo osoblje pa su svi u nevjerici i kroz smijeh komentirali zatečenu situaciju. U predjelu oko motora, u sklopu mjenjača i gotovu svim dijelovima karoserije gdje je to bilo moguće, vjeverice su skladištile gomilu žireva, a uništile su i zvučnu izolaciju na poklopcu motora. Ukupna šteta malih paperjastih vandala Andrewa je koštala oko 190 eura.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.