Početna Off 83 pregleda

Posljednji Aston Martin DBS na aukciji

Aston Martin DBS
Vidi galeriju 1/3
Posljednji Aston Martin DBS na aukciji Posljednji Aston Martin DBS na aukciji Posljednji Aston Martin DBS na aukciji

Originalni Aston Martin DBS, kakav je vozio i James Bond, pronašli su u suši i na njemu ima jako puno posla. U ovakvom stanju mogli bi ga prodati za 420.000 kn

Aston Martin je oznaku DBS koristio na nekoliko modela kroz povijest, a posljednji koji je proizveden u originalnoj seriji uskoro će biti na aukciji. Hrđav je, razbijenih prozora i u prilično lošem stanju, no ovaj auto koji je pronađen u šupi zbog svojeg je statusa zaokupio pažnju kolekcionara. Kako piše 24sata.hr originalni DBS proizvodio se između 1967. i 1972. godine, a 1975. ga je kupio vlasnik u čijoj je obitelji auto ostao i do danas. No, od 1980. godine automobil je doslovno trunuo u staji. Iako mu je potrebna obnova, automobil s automatskim mjenjačem i motorom od 4 litre je ispravan. U ovom stanju na aukciji 10. ožujka bi mogao postići cijenu do 420.000 kuna, no zbog vrijednosti u automobilskoj povijesti mogao bi se prodati i za drastično veći iznos.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.