Početna Off 536 pregleda

Za 'samo' 130.000 eura možete kupiti interijer Bugattija Veyrona

FOTO: Braman Motors

'Braman Motors', salon iz Miamija, prodaje kompletan i potpuno nov interijer Bugattija Veyrona iz 2008. godine. Zanimljivo je to što su sjedala, ploča s instrumentima, paneli s vrata i središnja konzola demontirani iz Veyrona prije nego što ga je vlasnik preuzeo

Author: Braman Motors foto: Braman Motors

Cijeli paket sadrži i: sigurnosne pojaseve, ukrasnu ručicu mjenjača, kontrole kilma-uređaja, upravljač, pretinac za rukavice itd. Sve je, naravno, u savršenu stanju, a prodavač tvrdi kako su dijelovi skladišteni u klimatiziranome prostoru, na sobnoj temperaturi.

Author: Braman Motors foto: Braman Motors

Ovo je odlična prilika vlasnicima Bugattija Veyrona da promijene boju interijera svoga metalnog ljubimca ili pak dotrajali interijer zamijene novim. Ovaj set odgovara modelima proizvedenim od 2006. do 2015. godine, dakle svim primjercima ikada proizvedenim.

Author: Braman Motors foto: Braman Motors

Ovaj komplet prodaje se za 130.000 eura. Možda se čini jako skupom ponudom, no valja imati na umu kako se Veyron može kupiti za najmanje 1,15 milijuna eura.

Author: Braman Motors foto: Braman Motors

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.