Početna Off 94 pregleda

BMW: Zaglavio mu se gas pa jurio 160 na sat i zvao policiju u pomoć

BMW gas
Vidi galeriju 1/3
BMW: Zaglavio mu se gas pa jurio 160 na sat i zvao policiju u pomoć BMW: Zaglavio mu se gas pa jurio 160 na sat i zvao policiju u pomoć BMW: Zaglavio mu se gas pa jurio 160 na sat i zvao policiju u pomoć

Amerikanac Joseph Cooper našao se u pomalo bizarnoj situaciji shvativši kako se njegov BMW X5 "ne želi" zaustaviti. Svakodnevnom je rutom krenuo na posao, međutim dnevna rutina uskoro se pretvorila u pravi horor

Kako Cooper tvrdi, pri brzini 160 km/h papučica gasa na njegovu automobilu se zaglavila. Neprilagođenom brzinom vozio je punih 65 kilometara, a za takve vožnje uspio je ostati pribran te je svoj problem prijavio policiji, moleći da mu ne blokiraju put kako ne bi došlo do prometne nesreće. Nedugo zatim "pomahnitali" automobil primijetila je obližnja policijska patrola pa je krenula u akciju spašavanja.

BMW gas | Author: YouTube foto: YouTube

Policija je svim silama pokušavala zaustaviti "podivljalo" vozilo, a to joj je pošlo za rukom tek nakon tridesetak kilometara, na mjestu gdje je postavilA "policijske šiljke". Šiljci su probušili dvije gume, što je BMW usporilo na 60 km/h pa se on nastavio kretati tom brzinom. Nakon kratkog vremena automobil se potpuno zaustavio u oblaku dima. Cijelu situaciju prokomentirali su i u BMW-u, kazavši kako se u njihovim vozilima nalazi sigurnosni sustav koji automatski smanjuje količinu gasa u takvim situacijama i omogućava sigurno zaustavljanje automobila. Kako je došlo do ove situacije i tko je za to odgovoran saznat ćemo nakon policijske istrage, a u BMW-u napominju kako će za istrage maksimalno surađivati s policijom.

BMW gas | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.