Početna Off 9778 pregleda

Životna prilika: Ovaj Ferrari može biti vaš za samo 250 dolara

Prodaje se ispravan Ferrari za samo 250 dolara

Kineska je policija nakon sudara zaplijenila ovaj skupocjeni talijanski automobil, a pošto je u trenutku nesreće bio neosiguran i neregistriran više se ne može legalno voziti kineskim cestama....

Prodaje se ispravan Ferrari za samo 250 dolara | Author:

Nikada jeftiniji Ferrari 599 moguće je kupiti u Kini. Talijansku jurilicu doma možete povesti za samo 250 dolara. Tako je, dobro ste čuli, no vjerujemo da postoji neka 'kvaka'. Propeti je konjić trenutno u posjedu policijskoga službenika u Dongguanu, koji kaže da je automobil pripao njemu nakon što je sudjelovao u prometnoj nesreći. Dodaje kako je u trenutku nesreće automobil bio neregistriran i neosiguran te ga je nemoguće legalno voziti po Kini.

Trebao je znati: Ženu poslao po Ferrari, ona ga slupala VIDEO Trebao je znati: Ženu poslao po novi Ferrari, a ona ga uništila

Prodaje se ispravan Ferrari za samo 250 dolara | Author:

Zbog prevelikih komplikacija oko papirologije kineske su vlasti automobil proglasile neupotrebljivim i kao takav na otpadu ne vrijedi više od 347 dolara. Čini se kako taj 'otpad' u Kini nitko ne želi kupiti pa su vladajući odlučili dati 30 posto popusta ne bi li se riješili automobila. Može li se i kako automobil otkupiti i legalno prevesti, a zatim i registrirati u nekoj drugoj zemlji ne znamo, ali jedno je sigurno, a to je da je ovaj Ferrari zasigurno najjeftiniji ikada.

Prodaje se ispravan Ferrari za samo 250 dolara | Author:

 

Pogledajte naš test luksuzne Toyote Camry:

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.