Početna Auto 17 pregleda

Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno

Jay Leno
Vidi galeriju 1/9
Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno Acura NSX i dalje djeluje moćno i besprijekorno

Dok prvi kupci preuzimaju svoje pošiljke modela NSX, Acura je objavila kampanju koja uključuje film specijalno prilagođen za mušterije...

Svaki od filmova prikazuje superautomobil koji se izrađuje po narudžbi, uspoređujući točne specifikacije i opcije koje klijenti mogu naručiti. Acura je objavila i video automobila slavnog voditelja Jaya Lena sa serijskim brojem, a još jednu od prilagodljivih karakteristika predstavlja maketa vozila u omjeru 1:18, kreirana s identičnom bojom, shemom interijera i tvornički ugrađenim karakteristikama, kao što su dijelovi od karbonskih vlakana, specijalno izrađeni kotači i druge osobine.

The Acura NSX je besprijekoran automobil inspiriran originalnim konceptom i ova kampanja se obraća izravno tom nasljeđu. Pokreće ga hibridni pogonski sklop koji uključuje twin-turbo V6 agregat uparen s tri električna motora i devetstupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Snaga je fascinantna - radi se o 573 KS.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.