Početna Auto 6194 pregleda

Dizajn je praktički jednak: Novi Golf 8 opet 'uhvaćen' na cesti

Novi Golf osme generacije ponovno uhvaćen na cesti
FOTO: Automedia / Carwow

Osma generacije najpopularnijega kompakta na svijetu ponovno je snimljena na cesti, ovaj put s minimalnom kamuflažom i, kako se čini, s osnovnom verzijom opreme

Novi Golf osme generacije ponovno uhvaćen na cesti | Author: Automedia / Carwow foto: Automedia / Carwow

Na ovome primjerku novoga Golfa vidljive su čelične felge s plastičnim ukrasnim poklopcima te nov branik koji nema 'lažne' ispušne cijevi. Kao što se može i pretpostaviti, a već je i najavljivano, novi Golf, iz osme generacije, neće se puno razlikovati od aktualne sedme generacije. Vidjet ćemo samo relativno blage promjene u vidu novih svjetala i branika, a to može biti upravo zato što Volkswagen najvažnijim modelom ne želi stvoriti preveliki 'šok' potpuno novim dizajnom, nego igra nasigurno.

Novi Golf osme generacije ponovno uhvaćen na cesti | Author: Automedia / Carwow foto: Automedia / Carwow

Službene informacije koje se znaju kažu da će novi Golf biti temeljen na novoj platformi MQB Evo te da će najveće promjene biti u unutrašnjosti, u vidu novih materijala, boja i tehnologija. Novi Golf trebao bi biti predstavljen tek na kraju ove godine (ne na salonu u Frankfurtu, kao što se najavljivalo), a u prodaju će stići početkom 2020.

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.