Početna Auto 116 pregleda

Buba hvata nove kupce naglaskom na retro nostalgiju

VW BEETLE KONCEPTI U NEW YORKU
Vidi galeriju 1/7
Buba hvata nove kupce naglaskom na retro nostalgiju Buba hvata nove kupce naglaskom na retro nostalgiju Buba hvata nove kupce naglaskom na retro nostalgiju Buba hvata nove kupce naglaskom na retro nostalgiju Buba hvata nove kupce naglaskom na retro nostalgiju Buba hvata nove kupce naglaskom na retro nostalgiju Buba hvata nove kupce naglaskom na retro nostalgiju

Volkswagen je na Salonu automobila New York 2015 pokazao četiri nove konceptne verzije popularnog Beetlea - Cabriolet Denim, Cabriolet Wave, Pink Edition i Concept R-Line

Buba je i nadalje jedan od najpoznatijih Volkswagenovih modela na tržištu SAD-a. Svima je ostala u sjećanju još prva originalna Buba, a vrlo dobru prođu ima i njeno novije retro izdanje Beetle. Da bi se uvjerio u trend kupaca, te olakšao svoje moguće odluke za nove serijske verzije popularnog Beetlea, Volkswagen je na Salonu automobila u New Yorku na izložbeni prostor postavio čak četiri nova koncepta automobila VW Beetle. Premda u Volkswagenu sve uvjeravaju kako su to sve koncepti, po stupnju izrade i prema viđenom može se reći kako svaka od četiri koncepta bi mogli istog trena u serijsku proizvodnju. To je i bio cilj VW-a koji sada čeka povratne informacije od posjetitelja salona, pa ako budu povoljne, nešto od pokazanog vrlo lako i brzo može biti preseljeno u serijski model. To i je bio cilj izlaganja koncepta.

VW BEETLE KONCEPTI U NEW YORKU | Author: VW foto: VW

Četiri nove konceptne verzije popularnog Beetlea su dva kabrioleta i dva kupea - Cabriolet Denim, Cabriolet Wave, Pink Edition i Concept R-Line. Pri tom najviše pogleda i interesa za VW Beetle Pink Edition pokazale su žene, što je i razumljivo s obzirom na 'pink' metalik boju koja dolazi u kombinaciji crnih, kromiranih i aluminijskih detalja. Drugi kabriolet koncept puno je više marketinški model, što mu govori i njegovo ime - VW Beetle Cabriolet Denim. Kabriolet u plavoj boji vraća nas u doba jeans generacije 70-te godine prošlog stoljeća, a naravno sve to prati američki proizvođač traperica svojim imenom.

VW BEETLE KONCEPTI U NEW YORKU | Author: VW foto: VW

VW Beetle Cabriolet Wave u 'Habanero Orange' metalik boji karoserije povratak je u dobru staru priču o životu na zapadnoj i istočnoj obali SAD-a, a u unutrašjosti donosi dašak dizajna tekstilnih i drvenih obloga 50-tih i 60-tih godina. Četvrta verzija VW Beetle Concept R-Line je sportski koncept koju pokreće 2,0 TSI motor najveće snage 220 KS, a dolazi u bijeloj boji karoserije.

VW BEETLE KONCEPTI U NEW YORKU | Author: VW foto: VW

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.