Početna Auto 423 pregleda

Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura

1
Vidi galeriju 1/9
Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura Dobra prilika: Bugatti Chiron sada možete kupiti za 3,2 milijuna eura

Jedan je od prvih dvadeset proizvedenih Chirona, a vlasniku je isporučen u travnju ove godine. Pokreće ga 8,0-litreni motor W16 s četiri turbopunjača, koji razvija 1479 konjskih snaga te okretni moment 1599 Nm.

1 | Author: RM Sotheby's foto: RM Sotheby's

Bugatti Chiron na tržištu je tek malo više od godinu dana a jedan vlasnik ovog hiperautomobila spreman se rastati od svojega ljubimca pe će ga aukcijska kuća RM Sotheby’s ponuditi na aukciji u Parizu.

1 | Author: RM Sotheby's foto: RM Sotheby's

Opremljen je sedamstupanjskim mjenjačem DCT, do stotke ubrzava 2,6 sekundi i postiže krajnju brzinu 420 km/h, a prešao je samo 1000 kilometara. Bit će proizvedeno samo 500 primjeraka Bugatti Chirona po cijeni od oko 2,5 milijuna eura. Ovaj primjerak bit će malo skuplji zbog unikatne boje i "niskoga" broja šasije, a očekuje se kako će postići cijenu od 3,2 do 3,6 milijuna eura.

1 | Author: RM Sotheby's foto: RM Sotheby's

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.