Početna Auto 86 pregleda

Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo

1
Vidi galeriju 1/8
Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo Hrvatska premijera: Fiat u Zagrebu predstavio nešto potpuno novo

Na hrvatskome terenu Fiat je predstavio dva nova modela komercijalnih vozila u segmentu lakih gospodarskih vozila

U Zagrebu smo prisustvovali hrvatskoj premijeri dvaju novih Fiatovih vozila, modela Fullback i Talento.

1 | Author: FIAT foto: FIAT

Fullback je model kojim Fiat ulazi u segment vozila pick-up, a zahvaljujući konfiguraciji, dimenzijama i motoru potpuno je usporediv s najboljim konkurentima na tržištu. Nudi vrhunske pakete opreme, pa unutrašnjost pruža punu funkcionalnost radnoga vozila pružajući udobnost i eleganciju.

1 | Author: FIAT foto: FIAT

Pokreće ga 2,4-litreni turbodizelski motor s dvije opcije snage - 150 i 180 KS, a dostupan je u inačicama s pogonom 4 x 2 i 4 x 4. U prodaju će biti odmah, s početnom cijenom od 229.165 kuna.

1 | Author: FIAT foto: FIAT

Fiat Talento predstavlja vezu između modela Doblò Carga i Ducata, a zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i značajnoj nosivosti savršen je za gradsku i međugradsku upotrebu.

1 | Author: FIAT foto: FIAT

Može se pohvaliti najboljim utovarnim prostorom u segmentu duljine preko 4 metra i zapremnine između 5,2 i 8,6 m3. Izbor motora počinje 1,6-litrenim dizelašem s 95 KS, a na vrhu ponude je 2,0-litreni dizelaš s dva turbopunjača i 145 KS. Cijene započinju od 193.192 kuna naviše.

1 | Author: FIAT foto: FIAT

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.