Početna Auto 10 pregleda

Električni Jaguar I-Pace dogodine na tržištu: "Procurile" nove špijunske fotke

1
Vidi galeriju 1/7
Električni Jaguar I-Pace dogodine na tržištu: "Procurile" nove špijunske fotke Električni Jaguar I-Pace dogodine na tržištu: "Procurile" nove špijunske fotke Električni Jaguar I-Pace dogodine na tržištu: "Procurile" nove špijunske fotke Električni Jaguar I-Pace dogodine na tržištu: "Procurile" nove špijunske fotke Električni Jaguar I-Pace dogodine na tržištu: "Procurile" nove špijunske fotke Električni Jaguar I-Pace dogodine na tržištu: "Procurile" nove špijunske fotke Električni Jaguar I-Pace dogodine na tržištu: "Procurile" nove špijunske fotke

Očekuje se kako će konačna verzija Jaguara I-Pace biti predstavljena na ženevskom salonu u ožujku iduće godine

1 | Author: Autocar foto: Autocar

Ove fotografije snimljene su na javnoj stanici za punjenje električnih automobila u Velikoj Britaniji, a daju naslutiti kako je razvoj automobila u završnoj fazi. Također je vidljivo da će I-Pace biti gotovo identičan konceptnom modelu.

1 | Author: Autocar foto: Autocar

Unutar tvrtke šuška se kako će I-Pace biti najradikalniji automobil u 81 godini povijesti Jaguara. To im je karta za ulazak na Teslin teritorij, kao izravan suparnik modelu X. Pokretat će ga četiri elektromotora, svaki snage 200 "konja", što u prijevodu znači da će I-Pace imati ukupnu snagu 800 KS. To će mu omogućiti ubrzanje do stotke za manje od 4 sekunde, dok će 90 kWh baterija ovom električnom SUV-u omogućiti 350 kilometara autonomije.

1 | Author: Autocar foto: Autocar 1 | Author: Autocar foto: Autocar

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.