Početna Auto 7 pregleda

Iz Göteborga s ljubavlju

VOLVO S90
Vidi galeriju 1/13
Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju Iz Göteborga s ljubavlju

Profinjeni dizajn, udobnost i najveća moguća sigurnost najbolje su odlike upečatljive švedske limuzine

Hrabro, ali ne i bez osnove Volvo ulazi u klasu najvećih luksuznih limuzina. Model S90 nastao je na platformi novoga XC90 i u segment ulazi ne samo jedinstvenim profinjenim dizajnom nego i sigurnosnim tehnologijama i kvalitetnim materijalima. Osim brojnih, sada već standardnih sigurnosnih sustava novih prestižnih limuzina, Volvo ima sustav koji danju i noću može prepoznati životinju na cesti i sam aktivitrati kočnicu. Taj je sustav jedan dio strategije Volva, po kojoj od 2020. godine u njihovim automobilima ne bi smjelo biti smrtno stradalih osoba.

VOLVO S90 | Author: Volvo foto: Volvo

Model je karakterističan po cloud aplikaciji i uslugama, a koristi sensus Connect zaslon osjetljiv na dodir, koji je debitirao u modelu XC90. U S90 modelu u ponudi će biti turbodizelski motori sa 190 i 225 KS, benzinci s 250 i 320 KS, te hibridna izvedba s 407 KS. Prestižna švedska limuzina rezultat je investiranja 11 milijarda dolara u posljednjih pet godina. 

VOLVO S90 | Author: Volvo foto: Volvo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.