Početna Auto 1991 pregleda

Opremljeni Hyundai Tucson Winter Edition za 159.990 kuna

Novi Hyundaijevi SUV modeli
FOTO: Hyundai

Ponuda modeel Hyundai Tucson Winter Edition odnosi se na Tucson Winter Edition 1.6 GDI 132 KS ISG, A vrijedi u ovlaštenoj Hyundaijevoj prodajnoj mreži u Hrvatskoj i traje do steka zaliha

Hyundai Hrvatska u suradnji s Bolesnom braćom objavljuje spot pod nazivom Looka i Borna, u kojemu možete saznati detalje odlične ponude jednog od najprodavanijih Hyundaijevih SUV modela. Kako je jedna od najpoznatijih hrvatskih hip-hop skupina iz Zagreba, a čine ju reperi Baby Dooks i Bizzo, opjevala ponudu Hyundai Tucson Winter Edition možete provjeriti na sljedećemu linku.

Novi Hyundaijevi SUV modeli | Author: Hyundai foto: Hyundai

Bogato opremljen Hyundai SUV Tucson u ponudi Winter Edition dolazi sa senzorima za kišu, LED dnevnim svjetlima, opcijom automatskoga paljenja svjetala, prednjim svjetlima za maglu, električno podesivim, grijanim i preklopivim vanjskim retrovizorima, tempomatom, stražnjim parkirnim senzorima, grijanim prednjim sjedalima, LED pozicijskim svjetlima, automatskim klima-uređajem s automatskim odmagljivanjem stakala, zatamnjenim stražnjim staklima, 17-inčnim aluminijskim naplacima, navigacijskim uređajem s 8-inčnim LCD-om i kamerom za vožnju unatrag.

Novi Hyundaijevi SUV modeli | Author: Hyundai foto: Hyundai

Ponudu provjerite na hyundai.hr/promo/tucson-winter-edition/ te u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži: hyundai.hr/prodaja/.

Za sve kupce novih vozila Hyundai tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenoga roka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.