Početna Auto 2717 pregleda

Kroz Hrvatsku 'projurio' i reli hrđavih i prastarih 'krama'

Carbage Run
FOTO: CarbageRun

Osim superbogataša koji Lamborghinijima i Ferrarijima enormnim brzinama jure kroz Lijepu Našu, ovih dana kroz Hrvatsku su 'projurili' i sudionici Relija Carbage Run, potpuno suprotnog od svega što ste vidjeli

Author: YouTube foto: YouTube

Naime, reli se održava kroz 5 dana, a sudionici putuju kroz nekoliko država Europe pa tako i kroz Hrvatsku. Jedino pravilo ove neobične manifestacije je da automobil kojim se sudjeluje mora biti stariji od 15 godina i ne smije vrijediti više od 500 eura. Svrha ovoga relija, koji je totalna suprotnost Gumballu, OneLife Rallyju i ostalima, su čista zabava i uzbuđenje, a ne brzina. 

Carbage Run | Author: CarbageRun foto: CarbageRun

Jutros su mnogi na ulicama Zagreba imali prilike vidjeti neke od 'uradaka' sudionika ovoga relija, a poanta je da automobil izgleda što jemoguće lošije i hrđavije, kako bi privukao najviše pažnje. Također, poželjne su kričave boje i maštoviti dodaci poput plinskih boca na krovu, kamionskih truba itd...

Author: DvhN foto: DvhN

Karavana s više od 1000 ovakvih automobila ide kroz Njemačku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Hrvatsku, a završava u Sloveniji u petak, 6. srpnja. Više informacija o ovoj 'ludoj' manifestaciji možete saznati na njezinoj internetskoj stranici.

Angela Merkel OPASNOST Trgovački rat: Njemačka kancelarka upozorava Trumpa

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.