Početna Auto 320 pregleda

Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda

1
Vidi galeriju 1/17
Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda Na prodaju tri superautomobila legendarnih rock-zvijezda

Aukcijska kuća Bonhams će 18. ožujka na prodaju ponuditi tri superautomobila koji su svojevremeno bili u vlasništvu triju svjetskih poznatih rock-zvijezda: Sir Paula McCartneyja (Beatles), Roda Stewartai Nicka Masona (bubnjar Pink Floyda)

1 | Author: Bonhams foto: Bonhams

Lamborghini 400 GT 2+2 iz 1967. godine jedan je od 250 proizvedenih primjeraka i jedan od četiri primjerka uvezena u Veliku Britaniju, a bio je u vlasništvu Paula McCartneya. Pokreće ga 4.0-litreni motor V12, s 320 KS, a može pojuriti do 269 km/h. Proizvodio se u uobičajenoj izvedbi kao dvosjed, ili pak 2 + 2 kao ovaj primjerak, s dva mala sjedala straga i modificiranim krovom. Mccartney ga je kupio u veljači 1968. godine, a očekuje se kako će na aukciji postići cijenu između 453 i 566 tisuća eura.

1 | Author: Bonhams foto: Bonhams

Lamborghini Diablo iz 1991. godine bio je u vlasništvu Roda Stewarta, koji si ga je kupio za Božić te godine, kako bi proslavio odličan uspjeh svoga šesnaestog studijskog albuma "Vagabond Heart", koji je postigao platinastu nakladu u šest zemalja. Očekivana cijena procjenjuje se između 135 i 158 tisuća eura.

1 | Author: Bonhams foto: Bonhams

Ferrari Dino 246 GT Spider iz 1974. godine vozio je bubnjar Pink Floyda, Nick Mason. Slavni kolekcionar automobila počeo je kupovati Ferrarije i druge superautomobile početkom slave Pink Floyda krajem šezdesetih. Dino je jedan iz serije od samo 21 proizvedenog primjerka, a očekuje se da će postići cijenu između 424 i 481 tisuće eura.

1 | Author: Bonhams foto: Bonhams 1 | Author: Bonhams foto: Bonhams

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.