Početna Auto 340 pregleda

Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku

Alfa Romeo Giulia
Vidi galeriju 1/10
Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku Nova Alfa Romeo Giulia: Model koji stvara razliku

S prvim danom listopada na hrvatsko tržište dolazi nova Giulia, dugoočekivani novi model marke Alfa Romeo

Giuliu prati do sada neviđeno iščekivanje jer upravo je Alfa Romeo ta marka koja u segmentu srednje klase može napraviti razliku, na način da nudi nešto potpuno novo.

Alfa Romeo Giulia | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Cijene će biti u rangu sa konkurencijom, koja je posebno oštra u ovom prestižnom segmentu, a od prvih modela koji kreću u prodaju očekuje se da budu vrlo brzo kod novih vlasnika iz jednostavnog razloga što je ovo automobil koji predstavlja izvorni DNK marke Alfa Romeo: brzina, elegancija, kvaliteta, stil i dizajn.

Alfa Romeo Giulia | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Od osnovnog modela, sa motorom zapremine 2200 kubičnih centimetara te sa 150 KS, Alfu odlikuje ekstremna brzina i ubrzanje - 8,4 s od 0 do 100 km/h te najveća brzina od 220 km/h, ponavljamo, osnovni model, dakle najslabiji u ponudi. Svaki sljedeći je također lider u svojoj klasi.

Alfa Romeo Giulia | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Razina standardne opreme uključuje četiri paketa (Base, Super, Veloce i Quadrifoglio) i pet novih verzija motora: 2.2-litreni dizelski motor sa 150 KS i 180 KS (kasnije i 210 KS) u kombinaciji s ručnim mjenjačem sa 6 brzina ili 8-stupanjskim automatskim mjenjačem te kao vrh ponude 510 KS snažna Giulia Quadrifoglio.

Alfa Romeo Giulia | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Sve verzije Giulie imaju pogon na stražnje kotače preko vratila od karbonskih vlakana koji teži samo 7 kg. Ovo je izbor koji jamči vrhunske performanse, puno zabave i uzbudljiv pogon, a ujedno i posveta najautentičnijie tradicije legendarnog Alfa Romea kojemu se vraća, nakon skoro 30 godina.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.