Početna Auto 5 pregleda

Novi model iz McLarenove Super Series linije

McLaren najavio novi model Super Series linije
Vidi galeriju 1/4
Novi model iz McLarenove Super Series linije Novi model iz McLarenove Super Series linije Novi model iz McLarenove Super Series linije Novi model iz McLarenove Super Series linije

Teaser ne otkriva mnogo, ali čini se da stiže još jedna 'makina' iz McLarena...

Britanski proizvođač sportskih automobila objavio je novi teaser svog novog modela koji će naslijediti 650S, a priloženu fotografiju prati i najava da će se raditi o modelu koji će kupcima ponuditi nevjerojatno unapređenje aerodinamičkih karakteristika u odnosu na prethodnika. Potvrđeno je i da će ovaj novitet premijeru imati na ovogodišnjem ženevskom auto salonu.

McLaren najavio novi model Super Series linije | Author: Auto Express foto: Auto Express

Koliko je zasad poznato, ovaj model će nositi oznaku 720S što bi trebalo ukazati na snagu njegovog pogonskog agregata, ali McLaren se s objavljivanjem ovog teasera koncentrirao prije svega na aerodinamičke karakteristike vozila.

McLaren najavio novi model Super Series linije | Author: Auto Express foto: Auto Express

Prisutno je aktivno zadnje krilo s funkcijom zračne kočnice i udvostručena ukupna aerodinamička efikasnost, povećan aerodinamički potisak za oko 50%, kao i sposobnost hlađenja motora i kočnica. Vjeruje se da će ovaj motor pokretati dorađena verzija McLarenovog V8 motora čija zapremina bi trebala iznositi četiri litre. Uz očekivani hibridni dodatak snaga ovog pogonskog sklopa bi trebala biti 720 KS.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.