Početna Auto 1626 pregleda

Novi Rolls-Royce Phantom bogatima nudi pravi 'privatni apartman'

Rolls Royce Phantom
Vidi galeriju 1/12
U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman' U novom Rolls-Royceu imat ćete svoj 'privatni apartman'

U novome Phantomu, koji je predstavljen na salonu u kineskome Chengduu, ima još više luksuza i nekoliko novih funkcija koje ovaj auto pretvaraju u pravu rezidenciju, naravno ako si to možete priuštiti...

Nova, produžena verzija Rolls-Roycea osim 'običnoga' luksuza na koji smo navikli od ove britanske kompanije, donosi i nekoliko potpuno novih 'funkcija' koje doslovno ostavljaju bez daha. 

Rolls Royce Phantom | Author: Rolls-Royce foto: Rolls-Royce

Ako si novi Phantom možete priuštiti, u njemu ćete pronaći pravi pravcati luksuzni 'apartman', odnosno službeno 'Privacy Suite'. Tako ćete u ovom automobilu imati elektrokromatsko staklo između vozača i putnika, koje se pritiskom gumba pretvara u potpuno neprozirno, omogućujući potpunu privatnost putnika straga.

Rolls Royce Phantom | Author: Rolls-Royce foto: Rolls-Royce

Naravno, osim vizualne privatnosti, tu je i potpuna zvučna izolacija pa vozač ne može vidjeti ni čuti što se događa u kabini straga. 

Također, na stražnjim prozorima su zavjese, a komunikacija između vozača i putnika vrši se putem interkoma. Naravno, putnici straga imaju pravo direktne komunikacije s vozačem putem gumba, dok je suprotna situacija malo drugačija. Ako želi razgovarati, vozač mora prvo zatražiti razgovor s putnicima, koji to mogu prihvatiti ili odbiti. 

Rolls Royce Phantom | Author: Rolls-Royce foto: Rolls-Royce

Usto, u novome Phantomu je i posebno rađeno kućno kino s dva 12-inčna zaslona i pregršt zvučnika najbolje kvalitete. Bogati infotainment i sva moguća povezanost s pametnim telefonima na raspolaganju je putnicima straga, a produžena karoserija auta omogućava neprikosnoven komfor kakav može pružiti samo Rolls-Royce. 

Rolls Royce Phantom | Author: Rolls-Royce foto: Rolls-Royce

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.