Početna Auto 43 pregleda

Odobravate li ovo? Preradili Ferrari 308 GTS u električni auto

1
Vidi galeriju 1/6
Odobravate li ovo? Preradili Ferrari 308 GTS u električni auto Odobravate li ovo? Preradili Ferrari 308 GTS u električni auto Odobravate li ovo? Preradili Ferrari 308 GTS u električni auto Odobravate li ovo? Preradili Ferrari 308 GTS u električni auto Odobravate li ovo? Preradili Ferrari 308 GTS u električni auto Odobravate li ovo? Preradili Ferrari 308 GTS u električni auto

Originalni motor V8 zamijenila su tri elektromotora, zadržan je ručni peterostupanjski mjenjač, a može pojuriti 297 km/h

Kalifornijska tvrtka Electric GT modificirala je Ferrari 308 GTS iz 1976. godine, prenamijenivši ga u potpuno električno vozilo. Baterije s kapacitetom 47 kWh smještene su u posebna kućišta načinjena iz karbonskih vlakana i aluminija. Modificiran je i ovjes, promijenjen je kočni sustav, tu su 18-colni kotači preuzeti s Ferrarija 360 i odbojnici Euro Spec.

1 | Author: Barrett-Jackson foto: Barrett-Jackson

Interijer je potpuno obnovljen te je korištenjem visokokvalitetne talijanske kože i sofisticiranih elektroničkih GT GPS brzinomjera i okretomjera cijeli kokpit podignut na višu razinu. Ovaj jedinstveni Ferrari 308 GTS bit će ponuđen na prodaju na skorašnjoj aukciji tvrtke Barrett-Jackson u Arizoni, te ćemo saznati koliko uistinu vrijedi.

1 | Author: Barrett-Jackson foto: Barrett-Jackson

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.