Početna Auto 155 pregleda

Osvježeni Ford Mustang stiže s 460 'konja' i novim, agresivnijim dizajnom

1
Vidi galeriju 1/5
Osvježeni Ford Mustang stiže s 460 'konja' i novim, agresivnijim dizajnom Osvježeni Ford Mustang stiže s 460 'konja' i novim, agresivnijim dizajnom Osvježeni Ford Mustang stiže s 460 'konja' i novim, agresivnijim dizajnom Osvježeni Ford Mustang stiže s 460 'konja' i novim, agresivnijim dizajnom Osvježeni Ford Mustang stiže s 460 'konja' i novim, agresivnijim dizajnom

Ford je osvježeni Mustang pokazao još početkom godine, a sada su službeno i objavljene karakteristike i snaga redizajnirane "američke ikone"...

Ponajprije, promjene na Mustangu MY2018 najviše se tiču dizajna prednjih svjetala i kompletnog prednjeg dijela automobila. Uz to, promjene su zadesile i stražnji kraj, gdje se ističe novi crni difuzor i zadnji spojler.

1 | Author: Ford foto: Ford

Što se ponude motora tiče, Ford je izbacio 3,7-litreni V6 motor te će se sada nuditi u samo dvije pogonske varijante: 5,0-litreni V8 i 2,3-litreni EcoBoost s četiri cilindra. Kupcima će na raspolaganju osim šestostupanjskog ručnog biti i desetstupanjski automatski mjenjač.

1 | Author: Ford foto: Ford

Također, poboljšana je i sigurnost te sigurnosni sustavi poput Pre-Collision i Lane Assist-a. Unutrašnjost je obogaćena kvalitetnijim materijalima i opcijskim virtualnim kokpitom sa zaslonom dijagonale 12 inča.

1 | Author: Ford foto: Ford

U najjačoj 5.0 V8 varijanti, Mustang raspolaže s 460KS i 570 Nm i do 100 km/h juri za manje od 4 sekunde, uz novi Drag Strip mod. S druge strane četvorocilindrični EcoBoost agregat razvija 320KS i 475 Nm, a do stotke ubrzava manje od 5 sekundi.

1 | Author: Ford foto: Ford

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.