Početna Auto 482 pregleda

Ovo je najbrže rasprodani auto ikada, a za njega niste nikada čuli

1
Vidi galeriju 1/5
Ovo je najbrže rasprodani auto ikada, a za njega niste nikada čuli Ovo je najbrže rasprodani auto ikada, a za njega niste nikada čuli Ovo je najbrže rasprodani auto ikada, a za njega niste nikada čuli Ovo je najbrže rasprodani auto ikada, a za njega niste nikada čuli Ovo je najbrže rasprodani auto ikada, a za njega niste nikada čuli

Otvaranjem online predbilježbi u 137 sekundi zabilježeno je nevjerojatnih 6000 narudžbi, što je daleko premašilo sva očekivanja...

Kineski SUV Lynk&Co 01 tako je postao najbrže prodavani automobil u povijesti. “Najavili smo plasiranje Lynk&Co SUV-a prije točno godinu dana i neizmjerno smo ponosni na brzinu prodaje na samome početku”, rekao je Alain Visser, stariji dopredsjednik tvrtke Lynk&Co.

1 | Author: Lynk&Co foto: Lynk&Co

Za razliku od većine proizvođača koji nude niz razina opreme s mnoštvom opcija, Lynk&Co 01 se prodaje opremljen s unaprijed određenim paketima opreme kako bi se pojednostavio postupak kupnje. Automobile za kinesko tržište pokretat će benzinski motori Volvo, a u bliskoj budućnosti, kada Lynk&Co 01 započne prodaju diljem svijeta, bit će opcija i s električnim motorom.

1 | Author: Lynk&Co foto: Lynk&Co

Novi proizvođač automobila u vlasništvu je multinacionalne tvrtke Geely, koja je i vlasnica brenda Volvo, zato je novi SUV 01 baziran na istoj platformi kao i Volvo XC40. Početna cijena na kineskome tržištu je od 20.360 do 26.000 eura, a Lynk&Co otkriva da će dolaskom automobila na europsko tržište cijena porasti.

1 | Author: Lynk&Co foto: Lynk&Co

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.