Početna Auto 14 pregleda

Perverzarija za milijun kuna

BAC MONO
Vidi galeriju 1/14
Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna Perverzarija za milijun kuna

Do stotke stiže brže nego McLaren P1, krugove na Hungaroringu vrtio je brže nego većina bol8ida Formule 1, a kome i čemu služi? Isključivo bogatim ekscentricima, oni su u samo nekoliko dana razgrabili 260 limitiranih modela Bac Monoa, a i nadalje su tražena roba

Iz novog broja magazina Auto start izdvajamo...

Početkom jeseni stigla je nova generacija BAC Monoa. Karoseristi iz okolice Liverpoola osmislili su još neobičniju jurilicu u kojoj se ne sjedi nego leži, u koju možete smjestiti još samo četkicu za zube i kupaće gaćice. Nema tu mjesta nizašta drugo pa ni za dragu. Ili dragoga. Riječ je o sportskome autu bez krova, namijenjenome superbogatašima.

BAC MONO | Author: Arhiva foto: Arhiva

Do jeseni 2015. ova je sportiva bila čudnovata, no model za 2016. ekstravagantan je do boli. Do jučer bio je hit za ceste i piste, a onda su entuzijasti iz grada Beatlesa osmislili i specijalnu inačicu koja je dizajnirana za megajahtaše. Novi BAC Mono je poput jet skyja, ali ne za plovidbu nego jurnjavu prometnicima.

BAC MONO | Author: Arhiva foto: Arhiva

Ekscentrično prometalo za jednako takve vlasnike skupocjenih brodova ima zadaću udovoljiti hirovima vlasnika koji po uplovljavanju u marinu imaju na raspolaganju i eksplozivni auto na četiri kotača za izlazak na kopno.

BAC MONO | Author: Arhiva foto: Arhiva

Vjerovali ili ne, ovoj sportivi nedostaju samo 4,8 cm do četiri metra, može se uparktirati i u privatne zrakoplove srednje veličine. Ionako ludo prometalo tako je postalo još luđe, a i cijena mu je skočila sa 700.000 na milijun kuna!

Više pročitajte u novom broju magazina Auto start koji se nalazi na svim kioscima novina!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.