Početna Auto 2235 pregleda

Testiraju novi motor? Hibridni Ferrari 'uhvaćen' na cesti

Već je poznato kako Ferrari planira elektrificirati neke svoje automobile, a najavio je da će do 2022. godine 60 posto ponude biti hibridna vozila

Prošli tjedan, na sastanku investitora, izvršni direktor Ferrarija Louis Camilleri izjavio je kako planira  hibridni model V8 predstavii ove godine. Je li moguće da je to ovaj automobil? Uhvaćen je na ulicama Stuttgarta a autor videa i fotografija kaže kako je riječ o elektrificiranome pogonu te vjeruje da je izglednije kako je ovdje riječ o motoru V6, a ne o V8

Author: YouTube foto: YouTube

Djelomična kamuflaža nam sugerira sličnost s modelom 488, no kako je riječ o testnom automobilu, koji više skriva nego što pokazuje, ne treba naglo zaključivati. Očito je kako je to testiranje motora, a ako je ipak riječ o modelu s hibridnim pogonom V8, nećemo ga vidjeti na predstojećemu ženevskom salonu. Ferrari je najavio kako će se premijera toga modela održati na posebnom eventu prije isporuke kupcima početkom 2020. godine.

Author: YouTube foto: YouTube

Detalji su još šturi, no glasine kažu da će razvijati 720 'konja'. Ferrari planira predstaviti 15 novih modela do kraja 2022. godine, uključujući i kontroverzni SUV Purosangue. On će također dobiti hibridni pogon.

Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.