Početna Auto 804 pregleda

Tko je brži na mokrome? BMW M2 Competition ili M4 Competition

BMW M2 Competition ili M4 Competition
Vidi galeriju 1/5
Tko je brži na mokrom? BMW M2 Competition ili M4 Competition Tko je brži na mokrom? BMW M2 Competition ili M4 Competition Tko je brži na mokrom? BMW M2 Competition ili M4 Competition Tko je brži na mokrom? BMW M2 Competition ili M4 Competition Tko je brži na mokrom? BMW M2 Competition ili M4 Competition

M4 je snažniji, a mali M2 je poprilično lakši i stabilniji zbog manjega međuosovinskog razmaka

Često imamo priliku vidjeti BMW M2 Competition ili BMW M4 Competition u dvobojima protiv svojih konkurenata, ali dosad nismo gledali koji iz ovoga dvojca je brži po mokroj trkaćoj stazi. M4 je dosta snažniji, a mali M2 je poprilično lakši i stabilniji zbog manjega međuosovinskog razmaka. Koji se bolje pokazao na mokrome, saznajte klikom na videouradak iznad. 

Tko je brži na mokrom? BMW M2 Competition ili M4 Competition | Author: Carwow / YouTube foto: Carwow / YouTube

BMW M4 Competition ispod poklopca motora ima 3,0-litreni twin-turbo redni 'šestak' koji razvija 444 konjske snage i 550 Nm okretnoga momenta. S obzirom na takvu snagu i masu 1515 kilograma, do 'stotke' mu trebaju samo četiri sekunde, a maksimalna brzina ograničena je na 280 km/h. 

Tko je brži na mokrom? BMW M2 Competition ili M4 Competition | Author: Carwow / YouTube foto: Carwow / YouTube

BMW M2 Competition također pokreće 3,0-litreni twin-turbo agregat koji stvara 410 konjskih snaga i 550 Nm okretnoga momenta. No ovaj mališan ima manju masu pa do 100 km/h ubrzava 4,2 sekunde, a maksimalna brzina je ograničena na 250 km/h. 

BMW M2 Competition ili M4 Competition | Author: Carwow / YouTube foto: Carwow / YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.