Početna Auto 4419 pregleda

Trogodišnja obnova Ferrarija sažeta u tri minute

Vidi galeriju 1/8
Trogodišnja restauracija Ferrarija sažeta u tri minute Trogodišnja restauracija Ferrarija sažeta u tri minute Trogodišnja restauracija Ferrarija sažeta u tri minute Trogodišnja restauracija Ferrarija sažeta u tri minute Trogodišnja restauracija Ferrarija sažeta u tri minute Trogodišnja restauracija Ferrarija sažeta u tri minute Trogodišnja restauracija Ferrarija sažeta u tri minute Trogodišnja restauracija Ferrarija sažeta u tri minute

Obnova automobila iziskuje puno truda, strpljenja i predanosti, ali ovo nije samo još jedna tipična restauracija. Riječ je o izuzetno rijetkome Ferrariju 512 Berlinetta Boxer iz 1984. godine

Boxer se nikad službeno nije uvozio na američko tržište, gdje se ovaj primjerak nalazi, a čak i da je tamo bio dostupan dok je bio nov, šanse za njegovu kupnju bile su iznimno male, s obzirom na to što ih je proizvedeno samo 1000. Ovaj primjerak bio je parkiran vani sedam godina pa postupak obnove podrazumijeva znatno više truda.

Author: FerrariChat foto: FerrariChat

U videu su isječci trogodišnje restauracije, od rastavljanja u dijelove do završne probne vožnje. Nije samo prikazan tijek obnove, nego je ovo svojevrsna vremenska kapsula koja na kraju prikazuje Berlinettu Boxer u savršenu originalnom stanju.

Author: FerrariChat foto: FerrariChat

Author: FerrariChat foto: FerrariChat

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.