Početna Auto 121 pregleda

Uz limuzinu ponuđena je i karavanska verzija Talismana

RENAULT TALISMAN KARAVAN
Vidi galeriju 1/6
Uz limuzinu ponuđena je i karavanska verzija Talismana Uz limuzinu ponuđena je i karavanska verzija Talismana Uz limuzinu ponuđena je i karavanska verzija Talismana Uz limuzinu ponuđena je i karavanska verzija Talismana Uz limuzinu ponuđena je i karavanska verzija Talismana Uz limuzinu ponuđena je i karavanska verzija Talismana

Renault Talisman smatra se nasljednikom modela Laguna i s njim u Renaultu očekuju puno bolje financijske rezultate. Uz trodijelnu limuzinu Renault pokazuje i karavansku verziju Talisman Grandtour s velikim obujmom prtljažnika od 572 do 1700 litara

O novoj velikoj francuskoj trodijelnoj limuzini Renault Talisman već smo pisali. Renault Talisman smatra se kao nasljednik modela Renault Laguna i s njim u Renaultu očekuju puno bolje financijske rezultate. Prema prvim reakcijama specijaliziranih automobilskih novinara iz Europe, Renaultovi konstruktori su napravili dobar posao.

Zato se s nestrpljenjem čeka IAA salon automobila u Frankfurtu na kojem će Talisman biti pokazan kao trodijelna limuzina sa četvora vrata, ali će joj se pridružiti i karavanska verzija Renault Talisman Grandtour koju možete vidjeti na fotografijama.

RENAULT TALISMAN KARAVAN | Author: Renault foto: Renault

Karavanska verzija Talismana imat će identične dimenzije kao i limuzina, dugačka je 4,86 metara, 1,46 visoka uz međuosovinski razmak 2,81 metara što će pružiti puno prostora za putnike, ali i prtljagu. Prtljažnik karavana ima obujam od 572 do 1700 litara, ovisno o položaju sjedala.

U prtljažniku se može prevesti predmet dugačak 2,01 metara. Stražnja peta vrata karavana se otvaraju i zatvaraju elektromotorom, a to se aktivira senzorom ispod stražnjeg odbojnika.

RENAULT TALISMAN KARAVAN | Author: Renault foto: Renault

Renault Talisman pokretat će benzinski motori sa 150 I 200 KS, a dizelski motori imaju snagu od 110 do 160 KS. Zavisno od motora na raspolaganju je i mjenjač s dvostrukom spojkom sa šest ili sedam stupnjeva prijenosa. Početak prodaje karavanske verzije Talismana u Europi očekuje se u prvoj polovici 2016. godine.

RENAULT TALISMAN KARAVAN | Author: Renault foto: Renault

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.