Početna Auto 2566 pregleda

Vjerovali ili ne, ova žena strastvena je kolekcionarka Porschea

Ona je kolekcionarka Porsche automobila
Vidi galeriju 1/6
Vjerovali ili ne, ova žena strastvena je kolekcionarka Porschea Vjerovali ili ne, ova žena strastvena je kolekcionarka Porschea Vjerovali ili ne, ova žena strastvena je kolekcionarka Porschea Vjerovali ili ne, ova žena strastvena je kolekcionarka Porschea Vjerovali ili ne, ova žena strastvena je kolekcionarka Porschea Vjerovali ili ne, ova žena strastvena je kolekcionarka Porschea

Ona ne mari za srebrnim Porscheima, već voli neobične boje i preferira modele koji su obojeni po narudžbi

Čudno je kako muškarci dominiraju u kolekcionarstvu automobila, no ne postoji ništa u tomu hobiju što bi moglo žene ograničiti da budu dio toga svijeta. One mogu cijeniti dizajn i performanse automobila jednako kao muškarci. Ovim videom kolekcionarka Porscheovih automobila, Lisa Taylor uzdrmala je scenu kojom su dosad dominirali muškarci, predstavivši svoju flotu sportskih automobila.

Ona je kolekcionarka Porsche automobila | Author: YouTube foto: YouTube

Njena kolekcija najviše je orijentirana Porscheovim modernim 911, osobito modelima GT3, a također ima fetiš na modele iz Porscheova programa  'paint to order', odnosno boje po narudžbi. Tako je u njenoj kolekciji ‘Mint zeleni’ 718 Cayman i 'Tamno ljubičasti Amethyst' 911. Njen 911 GT3 RS krasi boja n'Ruby Star', što bi bilo nešto između ljubičaste i roze. Taj je automobil Lisi Taylor osigurao status zvijezde Porsche scene, a pojavio se i na posteru eventa.

Ona je kolekcionarka Porsche automobila | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.