Početna Auto 573 pregleda

Volkswagen najavio novi ID.3: prihvatili smo prijedloge kupaca

FOTO: Volkswagen

Vanjski dizajn automobila bit će dosta osvježen te će on izgledati malo agresivnije od dosadašnjeg modela

Volkswagen ID.3 će na proljeće iduće godine predstaviti redizajniran svojeg električnog modela ID.3. Redizajn će biti toliko opsežan da Volkswagen automobil najavljuje kao novu generaciju ovog modela.  

Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Kao što se može vidjeti na crtežima koje je Volkswagen objavio danas vanjski dizajn automobila bit će dosta osvježen te će on izgledati malo agresivnije od dosadašnjeg modela. U unutrašnjosti nisu primjetne neke velike promjene. Vidljiv je samo drugačiji oblik središnjih otvora za ventilaciju te veći središnji dodirni zaslon (12"). No zato Volkswagen obećava da će unutrašnjost imati mnogo kvalitetnije materijale nego do sada. Upravo je kvaliteta materijala u unutrašnjosti bila i jedna od glavnih zamjerki kupaca ovog automobila. 

Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Drugi problem koji je smetao kupcima je loš infotainment, a Volkswagen je obećao i poboljšanja u tom pogledu. Osim toga omogućit će se ažuriranje automobila putem interneta kako bi se dodatno poboljšala funkcionalnost. Među novosti spadaju i uklonjiva
podnica prtljažnika i središnja konzola s dva držača za napitke kojih do sada nije bilo. Iz Volkswagena su u priopćenju koje su objavili danas naglasili da su "slušali svoje kupce i implementirali mnoge njihove prijedloge" u novi ID.3.

Author: Volkswagen foto: Volkswagen

S obzirom na veliku potražnju za ID.3 ovaj model će se od iduće godine početi proizvoditi u još jednoj njemačkoj tvornici. Osim u dosadašnjim pogonima u Zwickau i Dresdenu radit će se i u centralnoj VW-ovoj tvornici u Wolfsburgu. Automobil će se moći naručiti od sredine prosinca u unaprijed konfiguriranim linijama opreme Life, Business, Style i Tour, a tada će se saznati i cijene. Zbog velikog broja narudžbi trenutnog modela koje još nisu ispunjene novi ID.3 počet će se isporučivati tek od četvrtog kvartala iduće godine. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.