Početna Auto 21 pregleda

Volvo poboljšava seriju modela 90

Unaprijeđena Volvo serija 90
Vidi galeriju 1/4
Volvo poboljšava seriju modela 90 Volvo poboljšava seriju modela 90 Volvo poboljšava seriju modela 90 Volvo poboljšava seriju modela 90

Volvo S90, V90 i XC90 su praktički novi na tržištu, ali ih tvrtka konstantno unapređuje najnovijim tehnologijama...

Kao dodatak na sigurnosne sustave, gdje je već dostupan Slippery Road Alert koji prikuplja informacije s površine puta od automobila koji su ispred vas i obavještava vas o klizavim dionicama, stigao je i Hazard Light Alert, koji obavještava vozača da su ispred njega na određenom razmaku aktivirani sustavi za obavještavanje o problemu na putu.

Unaprijeđena Volvo serija 90 | Author: Volvo foto: Volvo

Pokraj posljednje sigurnosne opreme, Šveđani su dodali i nekoliko verzija Drive-E pogona, koji obećava isporuku "atraktivnog balansa između ekonomičnosti i vozačkih performansi". U modelu S90, D3 dizelski motor dostupan je i s pogonom na sva četiri kotača te troši 4,3 l/100 km. U ponudi su šeststupanjski ručni i automatski mjenjač.

Unaprijeđena Volvo serija 90 | Author: Volvo foto: Volvo

Integracija s pametnim telefonima već obuhvaća Apple CarPlay, a Volvo je sad dodao i povezivanje s Android sustavima. Serija 90 dobiva unaprijeđenu Over-The-Air navigaciju, koja osigurava najnoviju verziju mapa u automobilu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.