Početna 96 pregleda

Diablo, F40, 300SL... - kultne ikone na prodaju

Aukcija
Vidi galeriju 1/6
Diablo, F40, 300SL... - kultne ikone na prodaju Diablo, F40, 300SL... - kultne ikone na prodaju Diablo, F40, 300SL... - kultne ikone na prodaju Diablo, F40, 300SL... - kultne ikone na prodaju Diablo, F40, 300SL... - kultne ikone na prodaju Diablo, F40, 300SL... - kultne ikone na prodaju

Jedna od najprestižnijih britanskih aukcijskih kuća, slavni Sotheby's, 7. rujna u prodaju stavlja neke od kultnih ikona iz automobilske povijesti

U svijetu kolekcionara automobila rujan je jedan od najvažnijih mjeseca u godini. Tada svoja i vrata dvorca Windsor otvara najprestižnija aukcijska kuća RM Auctions by Sotheby's. Tisuće posjetitelja, ali i brojni kupci od 2. do 4. rujna imat će priliku razgledati atraktivne aute, a 7. rujna će za njih i licitirati.

Aukcija | Author: Sotheby's foto: Sotheby's

Među brojnim autima na popisu su se tako našli i oni koji su u osamdesetima bili predmet čežnje i česti motiv postera na zidovima tinejdžerskih soba. Za Ferrari F40 sa samo 5700 prijeđenih kilometara od prvog vlasnika i s tvorničkim certifikatom o autentičnosti licitacija započinje s cijenom milijun eura.

Aukcija | Author: Sotheby's foto: Sotheby's

Na popisu je i Lamborghini Diablo GT s početnom cijenom pola milijuna eura, a jedan od skupljih je Mercedes 300SL iz 1957. s početnom cijenom milijun i sto tisuća eura.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.