komentari 4

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve odgovore
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rafo

Pa 140 km/h je sasvim dovoljno zbog ograničenja na cestama i autocestama, daleko su važnija ubrzanja i zato je korisna velika snaga, pogotovo ako je auto opterećen.
  • Nighrider

Neka hvala , ev nema buducnost u ovom obliku . Domet je daleko vazniji od toga da si brzi od semafora do semafora a o prakticnosti tankanja u odnosu na cekanje punjenja da se i ne govori , jedina prednost …prikaži još!
  • ih

Tko bi rekao?
  • makan

tako se tesla pres..ravala iza mene dok sam od hreljina išao prema ulazu na ac , naglo ubrzavajući prema meni na ravnici nakon zavoja, ali je više nigdje nije bilo kad smo ušli na ac, čak nisam ni išao brzo …prikaži još!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.