Početna Insider 1697 pregleda

Pripremite klima-uređaj za more: Hyundai ima ljetnu servisnu akciju

Hyundai i30
FOTO: Petar GlebovPIXSELL

Hyundai Hrvatska svojim kupcima nudi posebne pogodnosti i popuste na servise automobila u ljetnome razdoblju, koji osiguravaju miran, bezbrižan i udoban odlazak na godišnji odmor

Hyundai Kona | Author: Marko Prpić/PIXSELL foto: Marko Prpić/PIXSELL

U razdoblju od 15.srpnja do 15. kolovoza svi vlasnici vozila Hyundai mogu ostvariti uštede kroz posebne pogodnosti Hyundaijeve ljetne servisne akcije u ovlaštenoj Hyundai servisnoj mreži u Hrvatskoj.

Hyundai i30 N Line DOBAR POTEZ Hyundai predstavio novi i30 s paketom opreme N Line

Najbolji dijelovi su Hyundaijevi originalni dijelovi, na koje ostvarujete 20 % popusta za vozila starija od 5 godina, a uz čišćenje klima-uređaja ostvaruje se 20 % popusta na filter klime.

Novi Hyundaijevi SUV modeli | Author: Hyundai foto: Hyundai

Popust se odnosi samo na originalne Hyundaijeve dijelove koji se koriste prilikom redovnog održavanja vozila (npr. filtri, kočni sustav, razvod paljenja, žaruljice, svjećice, grijači) te isključuje karoserijske dijelove i vjetrobranska stakla).

Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Više informacija o akcijskim uvjetima i ovlaštenoj Hyundai servisnoj mreži dostupno je na službenoj internetskoj stranici hyundai.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.