Početna Magazin 866 pregleda

Bizarne nezgode: Parkirao na krov crkve, nesreća mu spasila život...

Škodu parkirao na vrh crkve

Automobilske su nesreće neizostavan dio prometa, a dok se nekih užasavamo, nekima se smijemo ili nas jednostavno ostave bez teksta....

I dok je naš utekako važan cilj smanjiti broj nesreća na prometnicama, nekim se glupostima vozača jednostavno ne možemo načuditi. Prometne se nesreće događaju svaki dan i mnoge prođu neprimjetno, a neke ostave velik trag, kako na svjedocima tako i na objektima... Upravo su one razlog pisanja ovog članka, a toliko su bizarne da ponekad rezultat izgleda nestvarno.

 

Zabio se u krov crkve

Prije deset godina dogodila se ova nesreće, u kojoj je 23- godišnjak svoju Škodu parkirao na vrh crkve. Mladić je izgubio nadzor nad vozilom i pri velikoj se brzini katapultirao. Prije nego što se 'sigurno' zaustavio deset metara iznad tla, zabilježio je rekordan let od gotovo 40 metara, a bio bi i duži da mu se nije ispriječio krov. 

 

Zemljo, otvori se!

Naizgled mirna većer u jednome ruskom gradu pretvorila se u noćnu moru. Iz nepoznatih razloga dio ceste je eksplodirao i oštetio dva vozila, a misterioznu situaciju zabilježila je kamera montirana u vozilu koje je 'za dlaku' izbjeglo eksploziju.

 

Eksplodirale boce plina

Još jedan bizaran događaj stiže iz Rusije. Kamion koji je prevozio plinske boce u jednom se trenutku raspao i sudario s autobusom. Narančasti su se rezervoari rasuli po cesti i uslijedila je velika eksplozija nalik onima u akcijskim filmovima. Vozač je lakše ozljeđen, a svi ostali uključeni u nesreću nisu uopće ozlijeđeni.

 

Paranormalne aktivnosti

Ova naizgled čudna nesreća na prvu izgleda kao dobra montaža paranormalnog sudara, ali ako se malo bolje zagledamo vidjet ćemo kako je uzrok nesreće olabavljeni kabel za napajanje trolejbusa.

 

Koliko ljudi stane u dostavni kombi?

Na autocesti u Sloveniji nadzorne su kamere zabilježile lakšu prometnu nesreću dostavnoga kombija. Sklizak kolnik, malo nepažnje i svakome se to može dogoditi, no ono što je uslijedilo nitko nije mogao ni sanjati. Iz tovarnoga prostora počeli su mahom izlaziti ljudi. Zbog loše kvalitete slike mi smo stali na brojci 40, a možda ih vi izbrojite i više.

 

Naživcirao ju auto pa ga 'pustila' niz cestu

Čini se kako je ova žena biloa toliko pijana da je usred svađe s vlastitim automobilom odlučila otići. Izašla je nasred ceste i krenula pješke, a auto se bez nadzora nastavio spuštati niz ulicu pa je u jednome trenutku prešao u suprotnu traku, a putovanje je završio u obližnjemu stablu. Prava je sreća što nitko nije stradao.

 

Nesreća mu spasila život

Nakon detaljne istrage utvrđeno je kako je ovome sretnom vozaču kamiona nesreća zapravo spasila život. Kamiondžija je ogladnio na radnome mjestu i glad je htio ublažiti jabukom, ali mu je ona umalo došla glave. Komad voća zastao mu je u dušniku pa je ostao bez zraka. U panici je izgubio nadzor nad vozilom i završio u jami. Uslijed nagloga zaustavljanja prsima je udario upravljač, a to mu je pomoglo da izbaci kobni komad jabuke.

Nesreća mu spasila život | Author: Arhiva foto: Arhiva

 

Montažna kuća skrivila nesreću

I opet Rusija. Zbog nemarnoga postavljanja na prikolicu, u zavoju je skliznula montažna kućica, a na nju je nakon toga naletio automobil. Vozilo je završilo u obližnjem polju, a kućica je potpuno uništena.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.