Početna Magazin 145 pregleda

Citroen razmišlja o prvom pick-up vozilu

Citroen pick-up koncept
Vidi galeriju 1/5
Citroen razmišlja o prvom pick-up vozilu Citroen razmišlja o prvom pick-up vozilu Citroen razmišlja o prvom pick-up vozilu Citroen razmišlja o prvom pick-up vozilu Citroen razmišlja o prvom pick-up vozilu

Francuzi su krenuli u pohod na tržište pick-up modela s dolaskom Renaultovog Alaskana

Brazilski dizajner Douglas Fim zaslužan je za ovaj koncept zamišljen za Citroen. Ime još nije u idejama, ali automobil djeluje potpuno spremno postati konkurentan na tržištu.

Citroen pick-up koncept | Author: carscoops foto: carscoops

Takozvane render fotografije ne otkrivaju previše detalja, ali govore same za sebe. Njegovo pojavljivanje ne bi se moglo dogoditi u prikladnijem trenutku, jer europski proizvođači okreću kormila u pravcu pick-up scene.

Citroen pick-up koncept | Author: carscoops foto: carscoops

Tu je prisutan Volkswagen Amarok, ali i vrlo cijenjen Renault Alaskan baziran na modelu Nissan Navara, čiju će šasiju također koristiti i Mercedes za svoju novu X-klasu. Fiat posjeduje sličnu bazu na svom novom Fullback serijalu Mitsubishi L200/Triton.

Citroen pick-up koncept | Author: carscoops foto: carscoops

Dizajn ovog modela djeluje kao da prati linije Honde Ridgeline i može se pokazati kao dobar automobil za nove pratitelje ovog segmenta, preuzimajući crossover pristup i time se izdvajajući iz gomile.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.