Početna Magazin 470 pregleda

Najveće dalmatinsko mjesto za prodaju i kupnju rabljenih

SAJAM RABLJENIH AUTOMOBILA U ŠIBENIKU
Vidi galeriju 1/2
Najveće dalmatinsko mjesto za prodaju i kupnju rabljenih Najveće dalmatinsko mjesto za prodaju i kupnju rabljenih

Zagrebački Hrelić se klonira i od 12. travnja otvara se sajam rabljenih vozila u Šibenku u poslovnoj zoni Podi

Zagrebački Hrelić, najpoznatiji sajam rabljene robe u ovom dijelu Europe, s tradicijom sajmovanja duljom od četiri desetljeća, otvara sezonu svog poslovanja od 12. travnja ove godine, po prvi puta i izvan glavnog grada, i to u Šibeniku. Točnije, tradicija koju ima sajam Hrelić bit će poslovno nastavljena i izvan Zagreba u Šibeniku, na šibenskom Banku, u poslovnoj zoni Podi (Vrpolje bb, Šibenik) od 12. travnja 2015. i to već sada, temeljem izraženog interesa izlagača, kao i zanimanja posjetitelja, kao najveće dalmatinsko sajmeno stjecište za prodaju i kupnju rabljene robe i antikviteta. Na istoj lokaciji organizira se i najveći regionalni sajam rabljenih vozila, po uzoru na sajam u Zagrebu, koji je najveća izlagačka manifestacija te vrste u Europi, s više od 40.000 posjetitelja u prosjeku samo tijekom nedjeljnog odražavanja.

SAJAM RABLJENIH AUTOMOBILA U ŠIBENIKU | Author: SAZ foto: SAZ

U Šibeniku će po prvi puta u poslovnoj zoni Podi od 12. travnja, na sajmu biti organizirana prodaja i izložba plovila, s ciljem stalnog izlagačkog karaktera ove manifestacije, te najvećeg dalmatinskog sajma ove vrste. Izlagačko sajmena tradicija u Šibeniku naslanja se tako u svom poslovanju na organizaciju i rad Hrelića i zagrebačkog Sajma automobila, s ciljem postati regionalno središte prodaje rabljene robe i antikviteta, vozila i plovila u Dalmaciji. Dobro došli na najveći dalmatnski sajam rabljene robe i antikviteta, vozila i premijerno plovila od 12. travnja, poslovna zona "Podi" Šibenik. Više o najvećem dalmatinskom Sajmu rabljenih vozila, robe i plovila možete saznati na internetskoj stranici www.sibenik.saz.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.