Početna Magazin 32 pregleda

Prilagodba 30.000 dizelaša provodit će se cijele godine

VW DIESELGATE U HRVATSKOJ

Počinje provođenje servisnih mjera za smanjenje emisije dušikovih oksida VW dizelskih motora EA189. U Hrvatskoj je ovom mjerom obuhvaćeno nešto manje od 30.000 vozila

Sukladno najavama te službenom početku provođenja servisnih mjera za dizelske motore EA189 vezano uz redukciju emisije dušikovih oksida u cijeloj Europi, i u Hrvatskoj će uvoznik Porsche Croatia započeti provođenje.

U Hrvatskoj se radi o nešto manje od 30.000 vozila na koja se odnosi ova mjera, a prilagodba će za sve vlasnike vozila biti u potpunosti besplatna.

Prilagodba će u Hrvatskoj započeti početkom ožujka te će se provoditi sukcesivno tijekom godine. Vlasnici spomenutih vozila bit će pravovremeno obaviješteni o terminu provedbe servisne mjere za njihova vozila i pozvani u ovlaštene servise na provedbu.

Važno je još napomenuti da su sva vozila tehnički sigurna i spremna za vožnju te se sukladno tome mogu neograničeno koristiti u cestovnom prometu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.