Početna Magazin 29 pregleda

VW objavio mjere i osigurao novac za izlazak iz krize

PROBLEMI S VW DIZEL MOTORIMA
Vidi galeriju 1/6
VW objavio mjere i osigurao novac za izlazak iz krize VW objavio mjere i osigurao novac za izlazak iz krize VW objavio mjere i osigurao novac za izlazak iz krize VW objavio mjere i osigurao novac za izlazak iz krize VW objavio mjere i osigurao novac za izlazak iz krize VW objavio mjere i osigurao novac za izlazak iz krize

VW je osigurao u svom proračunu za zadnji kvartal 2015. čak 6,5 milijardi eura za kvar na softveru

Herbert Diess, čelnik Volkswagena na čije je čelo stigao iz BMW-a sredinom ljeta predstavio je danas prve mjere izlaska iz teške situacije. Osim borbe s uklanjanjem mrlja zbog nelegalnog softvera, čelnik Volkswagena najavio i novi Pheaton i to na električni pogon...

Mjere su opsežne i iznenađujuće. Volkswagen smanjuje godišnja ulaganja za jednu milijardu eura. Program štednje ubrzat će i usmjeriti se na razvoj novih dizelskih motora. U svim ovim motorima posebna će se briga voditi o ispušnim plinovima, a razvija se i novi sustav (AdBlue).

PROBLEMI S VW DIZEL MOTORIMA | Author: Auto start foto: Auto start

Osim toga, najavljuje brz razvoj platforme za proizvodnju električnih osobnih automobila i lakih gospodarskih vozila. Najavio je i digitalizaciju auta, moderne sigurnosne tehnologije i internet povezivanje. Diess je također najavio da će 2018. ponuditi novu generaciju Volkswagen Phaetona, koji će imati električni pogon.

Volkswagen grupa je u svom proračunu za zadnji kvartal rezervirala 6,5 milijardi eura za procijenjene troškove popravaka motora koji ne ispunjavaju potrebne standarde ispuštanja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.