Početna Magazin 35 pregleda

VW: Iz krize ćemo izaći jači no što smo bili

DIESELGATE
Vidi galeriju 1/4
VW: Iz krize ćemo izaći jači no što smo bili VW: Iz krize ćemo izaći jači no što smo bili VW: Iz krize ćemo izaći jači no što smo bili VW: Iz krize ćemo izaći jači no što smo bili

Matthias Muller, čelnik Volkswagena obratio se pismom radnicima, njima više od 600.000 diljem svijeta

Donedavni prvi čovjek Porschea, a danas na čelu kriznog stožera VW-a upitao se u otvorenom pismu: - Kako možemo isključiti mogućnost da se nešto slično ne ponovi?

DIESELGATE | Author: Auto start foto: Auto start

- Obnoviti povjerenje, to je naš najvažniji posao, napisao je u današnjem obraćanju Volkswagenovim radnicima Matthias Müller, novi čelnik kompanije iz Wolfsburga koji je pred deset dana zamijenio Martina Winterkorna. Čovjek od povjerenja Ferdinanda Piecha, bivšeg karizmatičnog direktora VW-a i predstavnika većinskog vlasnika, obitelji Porsche i Piech, jednako je tako naglasio kako ima namjeru «temeljito promijeniti poslovnu strukturu te kulturu upravljanja».

DIESELGATE | Author: Auto start foto: Auto start

Donedavni prvi čovjek Porschea se upitao u otvorenom pismu 600.000 radnika širom svijeta: - Kako možemo isključiti mogućnost da se nešto slično dogodi opet? Da bi se to ostvarilo, prema njemu, potrebno je otvoreno se uhvatiti u koštac s problemima koji su isplivali u javnost. Samo s iskrenim i temeljitim analizama ovog slučaja moguće je i dalje graditi tvrtku kakvu je gradila većina uposlenika Volkswagena.

Dodao je: - Iz krize ćemo izaći jači nego prije, otvarat ćemo nova radna mjesta i generirati milijarde eura profita! Ni do sada to nije bilo moguće bez vrijednih i pouzdanih zaposlenika, a da valja iz svega ovoga izvući neke pouke nije sporno, kazao je Matthias Muller.

Možda vas zanima kako kupiti kvalitetan ručni alat. Pročitajte na LINKU.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.